Leg een vel bakpapier in een springvorm, verwarm de oven voor op 180 ° C.
Giet de Bereiding voor Biscuit, 4 eieren en 50 ml melk in een kom. Roer met een garde tot een luchtig deeg.
Giet het beslag in de springvorm. Bak 35 minuten in de voorverwarmde oven op 180 ° C. Laat afkoelen op een rooster en maak een tweede Biscuit.
Snij elke biscuit horizontaal doormidden. In het midden van de biscuit haal een cirkel van 9 cm uit. Plaats een hele laag biscuit op een serveerschaal.
Klop de boter op in en kom, voeg de gezeefde poedersuiker en de citroenschil toe en meng goed. Plaats het equivalent van 2 eetlepels in een spuitzak en zet opzij.
Verdeel ongeveer 1/4 van de botercrème op de eerste laag biscuit. Plaats er een hol laag biscuit over. Verdeel ¼ van de botercrème en plaats er een hol laag biscuit over. Verdeel opnieuw 1/4de van de botercrème.
Vul het gat met de chocolade snoepjes en plaats de laatste biscuit laag er bovenop. Bedek de cake met een laag botercrème en plaats hem minstens 2 uur in de koelkast.
Kneed de rolfondant en rol hem uit. Leg het plat op de biscuit, druk zachtjes aan om kleine vouwen te vermijden. Snij de randjes ervan af.
Versier nu het taartje met de snoepjes. Dit gaat het eenvoudigst als je met de spuitzak een beetje botercrème op het snoepje zet en daarna tegen de taart plakt. Koel bewaren totdat je serveert.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken