20 cakepopstokjes
Maak de Dr. Oetker Bereiding voor Cake Natuur klaar zoals aangegeven op de verpakking. Laat de cake ca. 40 minuten afkoelen. Neem een grote mengkom en verkruimel hierin de cake.
Baktijd: ongeveer 50 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Voeg de verse kaas toe en kneed alles tot een homogeen geheel. Neem telkens wat deeg in de palm van je hand en rol deze tot 20 eitjes van ongeveer 4 cm.
Smelt de witte chocolade au bain-marie en voeg er, indien nodig, een beetje Kleurstof bij. Dip de topjes van de cakepopstokjes lichtjes in de gesmolten chocolade en duw deze één voor één in een eitje, om de stokjes goed vast te zetten.
Kleur de rolfondant met de kleurstoffen en maak hiermee de decoratie. Snij er met de punt van een mes leuke vormpjes uit om de cakepops mee aan te kleden.
Bedek de cakepops genereus met de gesmolten chocolade terwijl deze nog voldoende vloeibaar is. Plaats ze vervolgens rechtop in een tas vooraleer met de decoratie verder te gaan.
Breng nu de voorbereide decoratie-elementen aan, ze zullen goed blijven kleven op de nog vochtige chocolade.
Vul een fleurige bloempot met rijst en plaats hierin je cakepops, zo heb je in een oogwenk een prachtig paasboeket.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken