Bakpapier, 20 houten stokjes of lollystaafjes
Verwarm de oven voor. Maak de Cake Natuur klaar zoals aangegeven op de verpakking. Laat de cake ca. 40 min. afkoelen.
Baktijd: ongeveer 50 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Verkruimel de cake. Voeg de verse kaas toe en kneed alles tot een homogeen geheel. Neem telkens wat deeg in de palm van je hand en rol deze tot 20 eitjes van ongeveer 4 cm.
Smelt de witte chocolade au bain-marie en voeg er, indien nodig, een beetje Kleurstof bij. Dip de topjes van de cakepopstokjes lichtjes in de gesmolten chocolade en duw deze één voor één in een eitje, om de stokjes goed vast te zetten.
Kleur de rolfondant met de kleurstoffen en maak hiermee de decoratie. Snij er met de punt van een mes leuke vormpjes uit om de cakepops mee aan te kleden.
Bedek de cakepops genereus met de gesmolten chocolade terwijl deze nog voldoende vloeibaar is. Plaats ze vervolgens rechtop in een tas vooraleer met de decoratie verder te gaan.
Breng nu de voorbereide decoratie-elementen aan. Zo zullen ze goed blijven kleven op de nog vochtige gesmolten chocolade.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken