Flag

Berlijnse bollen met confituur/banketbakkersroom

14 - 16 stukken
Gemiddeld
60
Luchtige donuts gevuld met fruitige confituur. Ideaal voor oudejaarsavond of carnaval.
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Het glazuur kan ook worden gemengd met citroen- of sinaasappelsap of whisky of eierwas.
Baktips
Voor een roze glazuur, 2-3 eetlepels rode gelei au bain-marie vloeibaar maken en geleidelijk mengen met 150 g poedersuiker om een dik glazuur te maken. 
Baktips
U kunt ook het deeg (onder punt 3) uitrollen tot een goede 1 cm dikte en er 14-16 taler (Ø ongeveer 7 cm) uitsnijden.
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!