Verwarm de oven voor op 160°C. Plooi de bakvorm volgens de instructies.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: 140 °C
Doe de beslagmix in een kom. Voeg er de boter, de eieren en het water bij. Meng het geheel met een elektrische klopper op de laagste stand tot een glad beslag. Giet het beslag in de bakvorm.
Zet de vorm in het midden van de oven en laat ca. 35 min. bakken. Prik ter controle met een mespunt in het midden van de brownie. Blijft het beslag er lichtjes aan kleven, dan is de brownie klaar! Is het beslag nog altijd vloeibaar, bak dan nog enkele minuten verder. Laat de brownie afkoelen, vouw de zijkanten van de bakvorm open en snijd de brownie in 16 stukken.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: 140 °C
Klop de boter op de laagste stand met een mixer tot hij zacht is. Voeg de melk toe en mix dit voor de botercrème. Meng alles ongeveer 30 seconden op de laagste stand totdat het iets dikker wordt.
Gebruik een lepel om over de bodem en de zijkanten van de kom te gaan, zodat de boter goed loskomt en zich vermengt met de botercrème. Klop de massa vervolgens tot een luchtige botercrème.
Verdeel de botercrème over 3 kommetjes. Voeg in de eerste kom groene kleurstof toe en meng dit tot je een groene botercrème krijgt. Maak in de tweede kom een oranje botercrème door geel te mengen met een druppel rood. Meng in de laatste kom blauw en rood om een paarse botercrème te creëren.
Verdeel de botercrème over 3 spuitzakken. Spuit om en om de contouren van de spookjes op de brownie.
Leg het zakje chocoladeglazuur in een kom met ruime hoeveelheid heet water gedurende ca. 10 minuten. Zorg ervoor dat het zakje onder water blijft. Haal het zakje uit het water en kneed het goed door.
Knip de bovenhoek van het zakje af (zie kniprand) en giet het in een kommetje. Gebruik nu een satéprikker om met het glazuur de ogen en mond van de spookjes te tekenen.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken