Verwarm de oven op 180 °C. Bekleed een bakvorm van 20 bij 24 cm met bakpapier.
Klop in een grote kom de gesmolten boter en de suikers tot een glad mengsel. Voeg de eieren en het vanille-extract toe. Klop alles tot een gladde massa.
Voeg de bloem, gist, het zout, de stukjes witte chocolade en de geraspte kokos toe. Roer alles goed door elkaar.
Giet het mengsel in de bakvorm en strijk glad.
Bak de koekjesrepen 30 tot 35 minuten of tot ze licht goudbruin zijn aan de zijkanten.
Laat de repen volledig afkoelen in de bakvorm.
Maak het Dr. Oetker Gebaksglazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Besprenkel één kant van de repen met glazuur en strooi er wat geraspte kokos over. Zet de bakvorm 5 minuten in de koelkast, zodat het glazuur kan opstijven.
Haal uit de koelkast en snijd met een scherp mes zestien vierkantjes uit. Bewaar de repen in een luchtdichte doos. Zo blijven ze tot een week goed.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken