Maak de Dr. Oetker Bereiding voor Biscuit klaar zoals aangegeven op de verpakking. Gebruik een bakvorm met een doorsnede van ongeveer 17 cm. Laat de biscuit gedurende 40 minuten afkoelen alvorens aan de slag te gaan.
Snij vervolgens de biscuit horizontaal middendoor en haal een grote cirkel uit de bovenste laag.
Smeer de bovenzijde van de onderste laag in met een confituur. Plaats de beide delen weer op elkaar zodat je de basis van het paasnest bekomt.
Verwarm de Dr. Oetker Chocoglazuur. Overgiet het hele paasnest met de Dr. Oetker Chocoglazuur om een mooie egale bruine kleur te verkrijgen.
Je kan het paasnest nu beginnen decoreren. Kneed hiervoor de Dr. Oetker Topping tot deze vloeibaar wordt. Plaats het ronde spuitmondje en maak hiermee eindjes van ongeveer 3 tot 4 cm lang, deze vormen het stro van het paasnest. Bedek zo de hele rand van het paasnest.
Je kan het paasnest nu gaan vullen. Doe dit met de Dr. Oetker Regenboogfantasie, chocolade eitjes, suikereitjes...
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken