Breek de speculoos in kleine stukjes en besprenkel deze met het limoensap. Verdeel 2/3 over de bodem van de dessertglaasjes.
Doe de room in een mengkom en voeg het limoensap en de limoenrasp toe. Voeg de bereiding voor banketbakkersroom toe en meng je geheel tot een vaste massa. Giet dit met behulp van een spuitzak over de speculooskoekjes en zet de glaasjes in de koelkast.
Snijd 8 dunne schijfjes van de sinaasappel. Maak een insnede aan een kant van de sinaasappel zodat je deze kan opendraaien en bestrooi de rand met suiker.
Bereid het Dr. Oetker Slagschuim met de melk volgens de bereiding op de verpakking.
Haal de dessertglaasjes uit de koelkast. Verdeel de resterende speculooskoekjes over de banketbakkersroom en versier deze met het slagschuim. Versier elk glaasje met een schijfje sinaasappel en bestrooi deze met een beetje limoenrasp.
Vergelijkbare recepten
Desserten
Desserten
Desserten