Laat de wafels afkoelen.
Dompel de bovenkant van de wafels die je met “zwart” wilt afwerken in de gesmolten chocolade.
Leg ze op een rooster en laat de chocolade uitharden.
Vet het wafelijzer lichtjes in met wat olie.
Giet de inhoud van het pak in een grote kom.
Voeg de melk, olie, het ei en het vanille-extract toe. Meng tot een glad beslag.
Laat het beslag 15 minuten rusten op kamertemperatuur (niet meer roeren na het rusten).
Verdeel het beslag in twee delen: 2/3 blijft naturel, in het overige 1/3 deel voeg je rode kleurstof toe tot je een mooie, felle kleur hebt.
Verhit het wafelijzer.
Bak de wafels door 2 flinke eetlepels naturel beslag en 1 eetlepel gekleurd beslag in het ijzer te doen.
Smelt ondertussen de chocolade au bain-marie.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken