Smelt de boter op een zacht vuur.
Doe de eieren, de suiker, de honing, het vanille extract en het zout in een kom. Meng alles door elkaar.
Zeef de bloem en voeg samen met het bakpoeder toe aan het beslag. Spatel kort door elkaar.
Voeg als laatste de gesmolten boter toe.
Doe het beslag in een spuitzak en laat anderhalf uur rusten in de koelkast.
Vet de vormpjes intussen in met boter, bebloem en laat de oven voorverwarmen op 200°C.
Vul de vormpjes voor 2/3e met beslag (gebruik hiervoor de spuitzak of een lepel) bak de madeleines goudbruin in 8 à 10 minuten.
Haal direct na het bakken uit de vorm en laat afkoelen op een rooster.
Baktijd: 8 - 10 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C
Volg de bereidingswijze op de verpakking om het gebaksglazuur klaar te maken voor gebruik. Kleur lichtroze met de rode kleurstof.
Dip de madeleines in het glazuur, werk af met de chocolade sprinkles en laat het glazuur uitharden.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken