COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Aardbei-frambozenconfituur

(0)
0 0 5
Wat vind jij van dit recept? Bedankt voor je mening
    (Niet echt mijn smaak)
    (Kan beter)
    (Goed)
    (Leuk)
    (Heerlijk!)

zalig zomers

6 - 8 potjes

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Aardbei-frambozenconfituur

Voor de confituur:

600 g aardbeien
400 g frambozen
1 zakje Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
6 druppels Dr. Oetker Vanille Aroma
1 verpakking Dr. Oetker Gelfix Geleisuiker

preparation

Bereiding

1

Was de aardbeien en de frambozen, laat ze afdruppen, verwijder de stelen en snijd de aardbeien in kleine stukjes. Weeg 600 g aardbeien en 400 g frambozen af.

2

Doe de vruchten samen met Dr. Oetker Vanillesuiker Bourbon in een kookpot. Roer de Gelfix 2:1 Geleisuiker vervolgens onder de vruchtenmassa. Breng dit onder voortdurend roeren aan de kook, laat het minstens 3 minuten al roerend doorkoken en neem het hierna van de kookplaat. Eventueel schuim verwijderen en direct in de glazen gieten tot ze tot aan de rand gevuld zijn. Sluit de confituurglazen af met Twist-off-deksel®, draai ze om en laat ze 5 minuten zo staan.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Aardbei-frambozenconfituur

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1499 kJ
358 kcal
695 kJ
166 kcal
Vetten 0.63 g 0.29 g
Koolhydraten 85.10 g 39.40 g
Eiwitten 1.37 g 0.64 g