Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Aardbeien - rabarber confituur met Stevia

Ga aan de slag met de Dr. Oetker Gelfix Stevia.

4 - 6 potjes

eenvoudig 10 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Aardbeien - rabarber confituur met Stevia

Voor het recept:

600 g aardbeien
400 g rabarber
1 zakje Dr. Oetker Gelfix Geleisuiker Stevia

preparation

Bereiding

1

Was de aardbeien en snij ze in kleine stukjes.

2

Was de rabarber en snij de stelen in kleine stukjes.

3

Giet het fruit in een kookpot, voeg de geleisuiker toe en meng.

4

Breng aan de kook op een hoog vuur. Laat ca. 3 min. koken terwijl je blijft roeren en haal dan de pot van het vuur.

5

Vul de confituurpotjes onmiddellijk. Sluit de potjes, draai ze om en laat ca. 5 min. rusten.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Aardbeien - rabarber confituur met Stevia

Per Portie / Stuk Per 100 g / ml
Energie 607kJ
145kcal
226kJ
54kcal
Vetten 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwitten 0g 0g