Flag

Ananasconfituur met vanille, minder calorieën

ongeveer 5 potjes (van 200 ml)
Gemakkelijk
40
Ananasconfituur met geleisuiker met zoetstof uit stevia
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de confituur
1 zakjeDr. Oetker Gelfix Geleisuiker Stevia
1 zakjeDr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
1000 gananas schoongemaakt gewogen

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
1

Bereiding

Schil en snijd de ananas in fijne en kleine stukjes.

2

Doe het fruit in een kookpot. Voeg het pakje Dr. Oetker Gelfix Stevia en het zakje Dr. Oetker Bourbon Vanille suiker toe en roer goed om.

3

Breng het geheel onder voortdurend roeren aan de kook. Laat minstens 3 minuten borrelend koken en blijf roeren. Neem de kookpot van de kookplaat. 

4

Eventueel schuim wegnemen en direct in de glazen gieten. Sluit de confituurglazen af met een Twist-off-deksel®, draai de glazen om en laat ze 5 minuten zo staan.