voor het recept Blauwe bosbessen confituur
1000 g | bosbessen |
500 g | Dr. Oetker Gelfix Geleisuiker |
De blauwe bosbessen sorteren. Voeg de geleisuiker bij de vruchten in een kookpot. Op een hevig vuur onder voortdurend roeren aan de kook brengen. Zodra de confituur goed kook, 3 minuten borrelend laten doorkoken. Onmiddellijk tot aan de rand in klaargemaakte potten gieten en afsluiten.
Per portie / stuk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energie |
2286
kJ
546 kcal |
762
kJ
182 kcal |
Vetten | 0.40 g | 0.13 g |
Koolhydraten | 127 g | 42.33 g |
Eiwitten | 1.20 g | 0.40 g |
We zouden het fijn vinden als u ermee instemt dat wij en onze partners cookies en vergelijkbare technologieën mogen gebruiken om te begrijpen hoe u onze website gebruikt. Hierdoor kunnen wij uw gebruikersgedrag beter begrijpen en onze website hierop afstemmen. Verder willen wij en onze partners deze gegevens gebruiken voor gepersonaliseerde aanbiedingen op hun platforms. Als u hiermee akkoord gaat, klikt u op "Akkoord". Raadpleeg ons privacybeleid voor gedetailleerde informatie. U kunt op elk moment van gedachten veranderen en uw toestemming terug intrekken.
We hebben deze cookies en vergelijkbare technologieën nodig om de basisfuncties van onze website mogelijk te maken. Dit omvat bijvoorbeeld het opslaan van deze instellingen. Dit is strikt noodzakelijk daarom u dit niet kunt uitschakelen.
Daarnaast willen we graag meer weten over hoe u onze website gebruikt om deze voor u en andere gebruikers te optimaliseren. Hiervoor gebruiken we cookies en vergelijkbare technologieën die het gebruikersgedrag in kaart brengen en zo helpen om ons aanbod voor jou te verbeteren.
Ja
Nee
Om ervoor te zorgen dat we onze marketingcampagnes kunnen afstemmen op uw behoeften, verzamelen we hoe u op onze website komt en hoe u omgaat met onze advertenties. Dit helpt ons om niet alleen onze advertenties, maar ook onze inhoud nog beter voor u te maken. Onze marketingpartners gebruiken deze informatie ook voor hun eigen doeleinden, bijv. om uw account of profiel op hun platform te personaliseren.
Ja
Nee