Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Brownies met Walnoten

Recept met de bereiding voor Brownies

16 stukken

eenvoudig 40 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Brownies met Walnoten

Voor het beslag:

1 bereiding voor Dr. Oetker Brownies
100 ml zonnebloemolie
3 eieren
50 ml water
1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker
100 g walnoten

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 160 °C.

2

Bereid de Brownies zoals aangegeven op de verpakking. Voeg de 100g walnoten toe en meng met een klopper. Giet het deeg in de bakvorm en strooi er chocoladeschaafsel over. Zet de vorm in de oven en laat ca. 40 min. bakken.

Elektrisch 160 °C // Hetelucht: 140 °C // Baktijd: ongeveer 40 min.

3

Prik ter controle met een mespunt in het midden van de brownie. Blijft het deeg er lichtjes aan kleven, dan is de brownie klaar! Is het deeg nog altijd vloeibaar, bak dan nog enkele minuten verder.

4

Laat de brownie afkoelen. Strooi daarna de inhoud van een zakje Dr. Oetker Vanillesuiker over de brownie voor een zachte vanilletoets.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Brownies met Walnoten

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 984 kJ
235 kcal
1729 kJ
413 kcal
Vetten 16.51 g 28.97 g
Koolhydraten 17.69 g 31.04 g
Eiwitten 2.76 g 4.85 g