Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Duivelse cupcakes

Duivels lekkere cupcakes

12 cupcakes

enige ervaring gewenst 40 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Duivelse cupcakes

Voor het deeg:

1 bereiding voor Dr. Oetker CupCakes Natuur
2 eieren
75 g zachte boter
75 ml melk

Voor de decoratie:

1 bereiding voor Dr. Oetker Banketbakkersroom
500 ml melk
Dr. Oetker Kleurstof
Dr. Oetker Chocoladestiften
3 eetl. cacaopoeder ongesuikerd

preparation

Bereiding

1

Bereiding

Doe de Bereiding voor Cupcakes Natuur samen met het cacaopoeder in een mengkom en maak deze klaar zoals aangegeven op de verpakking. Laat de cupcakes goed afkoelen alvorens ze te versieren.

Elektrische oven: 160 °C

Heteluchtoven: 140 °C

Plaats in de oven: In het midden

Baktijd: ongeveer 30 minuten

2

Decoratie

Maak de Dr. Oetker Banketbakkersroom zoals aangegeven op de verpakking. Meng de banketbakkersroom met wat rode Dr. Oetker Kleurstof. Bedek de cupcakes met de rode banketbakkersroom . Gebruik hiervoor een spuitzak. Teken met behulp van de Dr. Oetker Chocoladestiften de drietand en de hoorns van de duivels op de banketbakkersroom .

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Duivelse cupcakes

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 724 kJ
173 kcal
745 kJ
178 kcal
Vetten 10.77 g 11.10 g
Koolhydraten 14.35 g 14.80 g
Eiwitten 3.54 g 3.65 g