Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Eenhoorncupcakes

Ga aan de slag met de Bereiding voor Cupcakes van Dr. Oetker.  Wie verdient er deze Cupcakes?

12 cupcakes

eenvoudig 30 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Eenhoorncupcakes

Voor de cupcakes:

1 bereiding voor Dr. Oetker CupCakes Natuur
2 eieren
75 g boter
75 ml melk

Voor de versiering:

2 Dr. Oetker Topping Vanille
Dr. Oetker Rolfondant wit
Dr. Oetker Regenboogfantasie

preparation

Bereiding

1

Bereid de cupcakes zoals aangegeven op de verpakking. Laat de cupcakes volledig afkoelen op een rooster.

2

Spuit mooie vanilletoefjes op elke cupcake met behulp van de Topping Vanille.

3

Bestrooi de cupcakes met Regenboogfantasie.

4

Rol met de rolfondant kleine, dunne worstjes van 6 cm.

5

Vouw ze dubbel en neem het smalle uiteinde vast tussen duim en wijsvinger. Draai het worstje zachtjes tot een spiraaltje. Dit wordt het hoorntje.

6

Steek er onderaan een tandenstoker door en steek het hoorntje in de cupcake, zodat het goed blijft vast.