Flag

Messy Layered cake

10 - 12 porties
Gemiddeld
25
Recept van team Marie Cadie tijdens de Dr. Oetker Baking Challenge.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de biscuit
2 bereidingen voorDr. Oetker Biscuit
8eieren
100 mlmelk
1 flaconDr. Oetker Vanille Aroma
5 eetl.amandelpoeder
De banketbakkersroom
1 bereiding voorDr. Oetker Banketbakkersroom
2Dr. Oetker Vanillestokjes
1 zakjeDr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
Voor de garnering
1 zakjeDr. Oetker Gebaksglazuur
20 ggeschaafde amandelen
enkelevruchten

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Biscuit
Picture - Dr. Oetker Vanille Aroma
Picture - Dr. Oetker Banketbakkersroom
Picture - Dr. Oetker Vanillestokjes
Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
Picture - Dr. Oetker Gebaksglazuur
1

Verwarm de oven voor op 160°C.

2

Bereid en bak de Biscuit zoals aangegeven op de verpakking. Voeg het Vanille Aroma en het amandelpoeder toe. Herhaal dit een tweede keer

3

Bak de 2 biscuits in de oven.


Elektrische oven: 160°C // Hete lucht: 150°C // baktijd: ca. 30 min.

4

Bereid de Banketbakkersroom zoals aangegeven op de verpakking en voeg de Vanille Suiker en de zaadjes van de Vanillestokjes toe. Plaats deze ca. 15 min. in de koelkast.

5

Laat de Biscuit afkoelen. Verspreid de Banketbakkersroom op een biscuit. Plaats daarna de tweede Biscuit op de Banketbakkersroom.

6

Bereid het Gebaksglazuur zoals aangegeven op de verpakking. Verspreid het glazuur daarna over de bovenkant dan de biscuit. Voeg enkele rode vruchten en amandelschilffers toe.