Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Mini Chocoladetaartjes met Slagschuim

Maak mini Chocoladetaartjes met de bereiding voor Chocoladetaart van Dr. Oetker.

8 porties

eenvoudig 12 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Mini Chocoladetaartjes met Slagschuim

Voor de chocoladetaartjes:

1 bereiding voor Dr. Oetker Chocoladetaart
125 g boter
2 eieren
50 ml water

Voor de slagroom:

1 bereiding voor Dr. Oetker Klop-Klop
80 ml melk

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 200 °C en plaats 8 bakvormpjes op een bakplaat.

2

Bereid de Chocoladetaart zoals aangegeven op de verpakking.

3

Vul de 8 vormpjes tot 2/3. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en laat ca. 10-12 min. bakken op 200 °C.

4

Bereid 1 zakje Slagschuim zoals aangegeven op de verpakking. Klop het geheel met de mixer tot een vaste massa op. Klop daarna nog 4 min. verder op.

5

Haal de chocoladetaartjes uit de vormpjes en plaats deze op een bord. Serveer telkens met een toefje slagroom.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Mini Chocoladetaartjes met Slagschuim

Per Portie / Stuk Per 100 g / ml
Energie 1553kJ
371kcal
1524kJ
364kcal
Vetten 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwitten 0g 0g