Plaats de papieren bakvormpjes in de muffinvorm. Verwarm de oven voor.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: ongeveer 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: ongeveer 160 °C
Smelt de boter. Doe de havervlokken in een diepvrieszak, sluit ze goed af en plet ze met een deegroller. Meng de boter en kruimels door elkaar en giet ze in de papieren doosjes. Druk goed aan en laat afkoelen.
Doe de roomkaas, mascarpone, slagroom, poedersuiker, vanille extract, eieren en citroensap in een mengkom en mix met een mixer (klopper).
Verdeel het mengsel gelijkmatig over de koekjesbodems. Plaats de vorm op het rooster in de oven gedurende 40 minuten.
Positie rooster: In het midden
Baktijd: 40 Minuten
Laat dan minstens 1 uur in de muffinvorm op een taartrooster staan.
Verwijder dan voorzichtig de Mini Paas Cheesecakes met de papieren hoesjes en laat afkoelen.
Versier de Mini Paas Cheesecakes met pistachenoten en chocolade-eitjes.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken