Bereid het zandkoekje zoals aangegeven op de verpakking;
Eenmaal afgekoeld, verkruimel de zandkoekjes en doe ze in een hittebestendige kom. Smelt de boter, giet die over de zandkoekjes en meng voorzichtig. Schep met een metalen lepel een beetje van dit mengsel in elk potje en druk aan met de achterkant van de lepel. Zet weg in de koelkast.
Breek de witte chocolade in stukjes en doe ze in een hittebestendige kom. Zet de kom boven op een pot met licht kokend water (au bain-marie) en roer tot de chocolade gesmolten is. Haal de kom van de pot en laat 10 minuten afkoelen.
Klop in een grote mengkom de roomkaas, de dikke room en het vanille-extract tot een gladde en romige massa.
Meng de warme gesmolten chocolade voorzichtig door het cheesecakemengsel en verdeel met een lepel over de koekjesbodems. Strijk de bovenkant van elk dessert glad en laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
Serveer met aardbeien.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken