Flag

Naked Cake

12 porties
Gemiddeld
70
Een licht en luchtig recept zeer gemakkelijk te bereiden dankzij de Dr. Oetker bereiding van Biscuit en de Dr. Oetker bereiding voor Slagschuim.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de biscuit
2 bereidingen voorDr. Oetker Biscuit
8eieren
100 mlmelk
Voor de slagroom
2 bereidingen voorDr. Oetker Slagschuim (2 verpakkingen met 2 zakjes in)
320 mlmelk
1Dr. Oetker Vanillestokje

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Biscuit
Picture - Dr. Oetker Slagschuim  (2 verpakkingen met 2 zakjes in)
Picture - Dr. Oetker Vanillestokje
1

Leg een vel bakpapier in een springvorm verwarm de oven voor op 180 ° C.

2

Giet de bereiding voor Biscuit, 4 eieren en 50 ml melk in een kom. Roer met een garde tot een luchtig deeg.

3

Giet het beslag in de springvorm. Bak 35 minuten in de voorverwarmde oven op 180 ° C. Laat afkoelen op een rooster en maak vervolgens de tweede Biscuit. (Voor het beste resultaat, bereid en bak je de twee biscuits best apart.)

4

Roer de inhoud van 4 zakjes Dr. Oetker Slagschuim in melk. Voeg de vanillezaadjes toe. Klop met een elektrische mixer tot een stevige massa.

5

Snijd elke biscuit horizontaal door. Plaats een eerste schijf biscuit op een serveerplaat en bestrijk deze met 1/4de van de slagschuim. Leg hierop de volgende schijf biscuit en bestrijk deze eveneens met 1/4de van de slagschuim. Herhaal dit nog 2 maal.

6

Versier de bovenkant van de cake naar believen.