Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Naked Cake

Een licht en luchtig recept zeer gemakkelijk te bereiden dankzij de Dr. Oetker bereiding van Biscuit en de Dr. Oetker bereiding voor Slagschuim.

12 porties

enige ervaring gewenst 70 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Naked Cake

Voor de biscuit :

2 bereidingen voor Dr. Oetker Biscuit
8 eieren
100 ml melk

Voor de slagroom:

2 bereidingen voor Dr. Oetker Slagschuim (2 verpakkingen met 2 zakjes in)
320 ml melk
1 Dr. Oetker Vanillestokje

preparation

Bereiding

1

Leg een vel bakpapier in een springvorm verwarm de oven voor op 180 ° C.

2

Giet de bereiding voor Biscuit, 4 eieren en 50 ml melk in een kom. Roer met een garde tot een luchtig deeg.

3

Giet het beslag in de springvorm. Bak 35 minuten in de voorverwarmde oven op 180 ° C. Laat afkoelen op een rooster en maak vervolgens de tweede Biscuit. (Voor het beste resultaat, bereid en bak je de twee biscuits best apart.)

4

Roer de inhoud van 4 zakjes Dr. Oetker Slagschuim in melk. Voeg de vanillezaadjes toe. Klop met een elektrische mixer tot een stevige massa.

5

Snijd elke biscuit horizontaal door. Plaats een eerste schijf biscuit op een serveerplaat en bestrijk deze met 1/4de van de slagschuim. Leg hierop de volgende schijf biscuit en bestrijk deze eveneens met 1/4de van de slagschuim. Herhaal dit nog 2 maal.

6

Versier de bovenkant van de cake naar believen.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Naked Cake

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 837kJ
200kcal
657kJ
157kcal
Vetten 7.66g 6.03g
Koolhydraten 22.46g 17.68g
Eiwitten 4.93g 3.88g