Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Pancakes

Geniet van heerlijke pancakes met de bereiding voor Pancakes van Dr. Oetker.

8 - 10 pannenkoeken

eenvoudig 15 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Pancakes

Voor het beslag:

1 bereiding voor Dr. Oetker Pancakes
200 ml melk
1 ei
120 g bosbessen

preparation

Bereiding

1

Doe de inhoud van 1 zakje in een kom. Voeg langzaam en al roerend met een klopper 200 ml melk toe totdat het beslag glad is.

2

Voeg het ei toe en roer het door het beslag.

3

Maak de pan goed heet en vet ze in met een beetje olie. Giet voldoende beslag in de pan voor een pancake van ca. 10 cm doorsnede en bak de pancake op een matig vuur.

4

Bak de pancake aan beide zijden goudbruin.

Garneer volgens uw eigen smaak! Serveer de pancakes met boter, stroop, ahornsiroop, suiker, confituur of vers fruit.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pancakes

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 440 kJ
105 kcal
674 kJ
161 kcal
Vetten 1.31 g 2.02 g
Koolhydraten 18.97 g 29.18 g
Eiwitten 2.84 g 4.37 g