Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Pancakes met slagschuim en vanille

Geniet van heerlijke pancakes met de bereiding voor Pancakes van Dr. Oetker.

8 - 10 pannenkoeken

eenvoudig 15 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Pancakes met slagschuim en vanille

Voor het beslag:

1 bereiding voor Dr. Oetker Pancakes
200 ml melk
1 ei

Voor de vulling:

2 zakjes Dr. Oetker Klop-Klop
160 ml melk
1 Dr. Oetker Vanillestokje
100 g frambozen
100 g bosbessen

preparation

Bereiding

1

Doe de inhoud van 1 zakje in een kom. Voeg langzaam en al roerend met een klopper 200 ml melk toe totdat het beslag glad is.

2

Voeg het ei toe en roer het door het beslag.

3

Maak de pan goed heet en vet ze in met een beetje olie. Giet voldoende beslag in de pan voor een pancake van ca. 10 cm doorsnede en bak de pancake op een matig vuur.

4

Bak de pancake aan beide zijden goudbruin. Herhaal met de rest van het beslag.

5

Giet de melk in een kom. Snij het Vanillestokje in twee, haal de vanillezaadjes eruit en voeg deze toe aan de melk. Voeg daarna twee zakjes Slagschuim toe en klop op zoals aangegeven op de verpakking. Vul vervolgens een spuitzak met de Slagschuim.

6

Leg een pancake op een bord, beleg met enkele frambozen en bosbessen. Spuit enkele toefjes slagschuim tussen het fruit. Herhaal deze stappen tot je een mooie stapel bekomt.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pancakes met slagschuim en vanille

Per Portie / Stuk Per 100 g / ml
Energie 561kJ
134kcal
561kJ
134kcal
Vetten 2.32g 2.32g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwitten 0g 0g