COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Pancakes met slagschuim en vanille

Geniet van heerlijke pancakes met de bereiding voor Pancakes van Dr. Oetker.

8 - 10 pannenkoeken

eenvoudig 15 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Pancakes met slagschuim en vanille

Voor het beslag:

1 bereiding voor Dr. Oetker Pancakes
200 ml melk
1 ei

Voor de vulling:

2 zakjes Dr. Oetker Slagschuim
160 ml melk
1 Dr. Oetker Vanillestokje
100 g frambozen
100 g bosbessen

preparation

Bereiding

1

Doe de inhoud van 1 zakje in een kom. Voeg langzaam en al roerend met een klopper 200 ml melk toe totdat het beslag glad is.

2

Voeg het ei toe en roer het door het beslag.

3

Maak de pan goed heet en vet ze in met een beetje olie. Giet voldoende beslag in de pan voor een pancake van ca. 10 cm doorsnede en bak de pancake op een matig vuur.

4

Bak de pancake aan beide zijden goudbruin. Herhaal met de rest van het beslag.

5

Giet de melk in een kom. Snij het Vanillestokje in twee, haal de vanillezaadjes eruit en voeg deze toe aan de melk. Voeg daarna twee zakjes Slagschuim toe en klop op zoals aangegeven op de verpakking. Vul vervolgens een spuitzak met de Slagschuim.

6

Leg een pancake op een bord, beleg met enkele frambozen en bosbessen. Spuit enkele toefjes slagschuim tussen het fruit. Herhaal deze stappen tot je een mooie stapel bekomt.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pancakes met slagschuim en vanille

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 561 kJ
134 kcal
561 kJ
134 kcal
Vetten 2.31 g 2.31 g
Koolhydraten 23.25 g 23.25 g
Eiwitten 3.79 g 3.79 g