Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Panna cotta

voor 4 personen

4 porties

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Panna cotta

Voor het dessert:

6 blaadjes Dr. Oetker Gelatine
400 ml room
200 ml melk
75 g poedersuiker

preparation

Bereiding

1

Week de bladgelatine gedurende 10 minuten in koud water. Meng ondertussen de room, de melk en de poedersuiker; laat dit opwarmen zonder het te laten koken. Neem het mengsel van het vuur en los de uitgelekte bladgelatine op in het warme mengsel.

2

Giet het geheel in een rechthoekige vorm (Circa 20 x 10 cm) of in kleine vormpjes en zet dit gedurende minstens 3 uur in de koelkast.

3

Haal de panna cotta uit de vorm  en garneer met deze met caramelsaus of aardbeiensaus.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Panna cotta

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1842 kJ
440 kcal
1084 kJ
259 kcal
Vetten 36.70 g 21.59 g
Koolhydraten 23.91 g 14.07 g
Eiwitten 24.91 g 14.65 g