Meng de yoghurt met de Mascarpone, de citroenschil, de vanillesuiker en de suiker. Bereid de gelatine zoals voorgeschreven op de verpakking, verwarm met de Rum en roer goed door elkaar. Klop de room op. Op het moment dat de room vast begint te worden, schept u de yoghurtmassa onder de room.
Vul een spuitzak met grote gladde mond met de crème. Spuit op een koud bord een grote dot voor het lichaam, een kleinere voor het hoofd en kleine dotjes voor armen, benen en oren. Laat de beer 2 uur afkoelen in de koelkast.
De melk met de suiker en het cacaopoeder al roerend aan de kook brengen. Meng 4 eetlepels melk met het puddingpoeder en roer het bij in de kokende melk. Breng nog een keer al roerend de saus aan de kook, haal de kookpot van het fornuis en laat al roerend afkoelen. Giet vervolgens de afgekoelde saus rond de beer.
Bestrooi de beer lichtjes met cacaopoeder en versier zijn gezichtje met de bessen voor zijn ogen en zijn neus.
Vergelijkbare recepten
Desserten
Desserten
Desserten