Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Pannenkoeken met appelmoes

Goed voor 10 pannenkoeken met de Bereiding voor Pannenkoeken van Dr. Oetker.

10 - 12 pannenkoeken

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Pannenkoeken met appelmoes

Voor de pannenkoeken:

1 verpakking Dr. Oetker Pannenkoeken
450 ml melk

Voor de vulling:

500 g appelmoes

Voor de garnering:

een beetje poedersuiker
enkele noten (fijngehakt)

preparation

Bereiding

1

Doe de inhoud van het zakje in een kom en voeg langzaam en al roerend 450 ml koude melk toe tot het deeg glad en luchtig is. Maak de pan voor de pannenkoeken goed heet, vet ze vervolgens in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin. Houd de pannenkoeken warm au bain-marie.

2

Warm de appelmoes op en bestrijk de pannenkoeken met appelmoes.

3

Plooi de pannenkoeken 2 keer dubbel zodat er een zakje ontstaat. Serveer de pannenkoeken met een beetje poedersuiker en fijngehakte nooten.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pannenkoeken met appelmoes

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 360 kJ
86 kcal
339 kJ
81 kcal
Vetten 1.07 g 1.01 g
Koolhydraten 16.22 g 15.30 g
Eiwitten 2.52 g 2.37 g