COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Puddinggezicht

Met Dr. Oetker Vanille Pudding en regenboogfantasie

4 porties

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Puddinggezicht

Voor de pudding:

1 zakje Dr. Oetker Pudding Vanille
65 g suiker
750 ml melk
sinaasappelschil (geraspt)

Voor de versiering:

gekonfijte kersen
geraspte chocolade
Dr. Oetker Regenboogfantasie

preparation

Bereiding

1

Bereid de pudding zoals voorgeschreven op de verpakking. Neem de kookpot van het fornuis en roer de sinaasapplschil onder de hete pudding. Giet de pudding in een met koud water uitgespoelde glazen schaal en laat minstens 4 uur in de koelkast afkoelen.

2

Stort de pudding op een schotel en maak er met de zoetigheden een gezicht van.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Puddinggezicht

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 842 kJ
201 kcal
343 kJ
82 kcal
Vetten 3.28 g 1.33 g
Koolhydraten 36.27 g 14.74 g
Eiwitten 7.20 g 2.93 g