Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Rabarbermuffins

Lekker met stukjes verse rabarber

12 porties

eenvoudig 10 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Rabarbermuffins

Voor het deeg:

1 bereiding voor Dr. Oetker Muffins
2 eieren
125 ml zonnebloemolie
75 ml water
1 steel rabarber

Voor de decoratie:

Dr. Oetker Glittersuiker

preparation

Bereiding

1

Snijd de rabarber in kleine stukjes. Bereid het deeg zoals aangegeven op de verpakking maar zonder de chocoladestukjes en meng de stukjes rabarber hieronder.

2

Doe het deeg in de vormpjes en bestrooi deze met een beetje glittersuiker. Bak de muffins in de voorverwarmde oven.

3

Laat de muffins afkoelen op een rooster. Smakelijk!

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Rabarbermuffins

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1047kJ
250kcal
1541kJ
368kcal
Vetten 19.58g 28.79g
Koolhydraten 15.89g 23.36g
Eiwitten 1.81g 2.67g