Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Regenboog Meringues

Geef je meringues alle kleuren met de Dr. Oetker Kleurstoffen.

25 stukken

eenvoudig 15 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Regenboog Meringues

Voor de bereiding:

4 eiwitten
125 g suiker
125 g poedersuiker
2 ml Dr. Oetker Vanille Aroma
3 ml azijn
Dr. Oetker Kleurstoffen
2 koffiel. maïzena

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 100°.

2

Klop de eiwitten stevig met een mixer. Voeg de suiker in 3 fases toe. Voeg de maïzena, het vanille aroma en de azijn toe. Klop de eiwitten gedurende ca. 7 min. tot deze volledig stijf zijn.

3

Gebruik een voedselpenseel om verschillende kleuren van de kleurstoffen binnenin een spuitzak te « schilderen ». Doe het eiwittenmengsel in de spuitzak, knijp deze goed dicht en spuit mooie meringues op een met bakpapier bedekte bakplaat.

4

Elektrisch 100 °C // Hetelucht: 100 °C // Plaats in de oven: midden // Baktijd: ongeveer 35 min.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Regenboog Meringues

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 188kJ
45kcal
1189kJ
284kcal
Vetten 0.01g 0.06g
Koolhydraten 10.64g 66.52g
Eiwitten 0.55g 3.42g