COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Salade van rucola, witloof, peer en gorgonzola

(0)
0 0 5
Wat vind jij van dit recept? Bedankt voor je mening
    (Niet echt mijn smaak)
    (Kan beter)
    (Goed)
    (Leuk)
    (Heerlijk!)

Fruitige salade, heerlijk bij een pizza

2 porties

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Salade van rucola, witloof, peer en gorgonzola

Ingrediënten:

50 g rucola
4 blaadjes witloof rouges
1 peer rijp maar behoorlijk stevig
enkele walnoten
80 g gorgonzola
80 ml olijfolie
2 eetl. citroenen
een beetje zout , peper

preparation

Bereiding

Snijd de witloofblaadjes in stukjes en doe ze in een slakom met de rucola. Snijd de peer doormidden, ontpit hem, snijd hem in dunne plakjes en voeg hem toe aan de salade. Voeg de walnoten toe en verkruimel de gorgonzola. Meng de olie en het citroensap, kruid met peper en zout en giet de vinaigrette over de salade en meng het geheel.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Salade van rucola, witloof, peer en gorgonzola

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 2818 kJ
673 kcal
1357 kJ
324 kcal
Vetten 64.29 g 30.91 g
Koolhydraten 12.13 g 5.83 g
Eiwitten 12.53 g 6.02 g