voor het recept Visjes Pannenkoeken
450 ml | melk |
1 zakje | Dr. Oetker Pannenkoeken |
1 zakje | Dr. Oetker Chocoladeglazuur |
5 | Kiwi's |
1 | sinaasappel |
125 g | frambozen |
Doe de inhoud van een zakje Bereiding voor Pannenkoeken in een kom.
Voeg langzaam en al roerend met een klopper 450 ml melk toe totdat het beslag glad is.
Maak de pan goed heet, vet ze in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
Schil en snij de kiwi’s in schijfjes. Snij de sinaasappel in schijfjes.
Bereid het chocoladeglazuur zoals aangegeven op de verpakking.
Teken met het chocoladeglazuur het oog en de luchtbellen.
Maak de vinnen met de schijfjes sinaasappel en maak de algen met de schijfjes kiwi en frambozen.
Per Portie / Stuk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energie |
565kJ 135kcal |
440kJ 105kcal |
Vetten | 5.14g | 3.98g |
Koolhydraten | 18.07g | 14.01g |
Eiwitten | 3.70g | 2.86g |