Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Visjes Pannenkoeken

Tijd voor een vieruurtje met pannenkoeken en kiwi.  Recept met de bereiding voor Pannenkoeken van Dr. Oetker.

10 pannenkoeken

eenvoudig 15 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Visjes Pannenkoeken

Voor de pannenkoeken:

450 ml melk
1 zakje Dr. Oetker Pannenkoeken

Voor de garnering:

1 zakje Dr. Oetker Chocoladeglazuur
5 Kiwi's
1 sinaasappel
125 g frambozen

preparation

Bereiding

1

Doe de inhoud van een zakje Bereiding voor Pannenkoeken in een kom.

2

Voeg langzaam en al roerend met een klopper 450 ml melk toe totdat het beslag glad is.

3

Maak de pan goed heet, vet ze in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

4

Schil en snij de kiwi’s in schijfjes. Snij de sinaasappel in schijfjes.

5

Bereid het chocoladeglazuur zoals aangegeven op de verpakking.

6

Teken met het chocoladeglazuur het oog en de luchtbellen.

7

Maak de vinnen met de schijfjes sinaasappel en maak de algen met de schijfjes kiwi en frambozen.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: voor het recept Visjes Pannenkoeken

PER PORTIE / STUK PER 100 G / ML
Energie 565kJ
135kcal
440kJ
105kcal
Vetten 5g 4g
Koolhydraten 18g 14g
Eiwitten 4g 3g