Flag

Zachte Chocoladetaart

12 - 15 porties
Gemakkelijk
20
Met de Bereidingen voor Chocoladecake en Chocolademousse van Dr. Oetker
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de bereiding
1 bereiding voorDr. Oetker Bereiding voor Chocoladecake
3eieren
4 eetl.melk
125 gzachte boter
1 bereiding voorDr. Oetker Chocolade Mousse
150 mlmelk
1 zakjeDr. Oetker Chocoladeglazuur
rode bessen voor de decoratie

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Chocoladeglazuur
1

Verwarm de oven voor op 160°C.

2

Bereid de Chocoladecake zoals aangegeven op de verpakking.

3

Bereid de Chocolademousse zoals aangegeven op de verpakking en plaats deze daarna 2 uur in de koelkast.

4

Snijd de Chocoladecake volledig horizontaal door midden. Plaats het bovenste deel op een apart bord. Verspreid de Chocolademousse over het onderste deel van de taart. Plaats daarna het bovenste deel van de taart opnieuw zachtjes op de mousse.

5

Bereid de Chocoladeglazuur zoals aangegeven op de verpakking. Verspreid het glazuur over de bovenkant van de taart en laat opstijven. Plaats tenslotte de takjes rode bessen op het glazuur ter versiering.