Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Zachte Chocoladetaart

Met de Bereidingen voor Chocoladecake en Chocolademousse van Dr. Oetker

12 - 15 porties

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Zachte Chocoladetaart

Voor de bereiding:

1 bereiding voor Dr. Oetker Bereiding voor Chocoladecake
3 eieren
4 eetl. melk
125 g zachte boter
1 bereiding voor Dr. Oetker Chocolade Mousse
150 ml melk
1 zakje Dr. Oetker Chocoladeglazuur
rode bessen voor de decoratie

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 160°C.

2

Bereid de Chocoladecake zoals aangegeven op de verpakking.

3

Bereid de Chocolademousse zoals aangegeven op de verpakking en plaats deze daarna 2 uur in de koelkast.

4

Snijd de Chocoladecake volledig horizontaal door midden. Plaats het bovenste deel op een apart bord. Verspreid de Chocolademousse over het onderste deel van de taart. Plaats daarna het bovenste deel van de taart opnieuw zachtjes op de mousse.

5

Bereid de Chocoladeglazuur zoals aangegeven op de verpakking. Verspreid het glazuur over de bovenkant van de taart en laat opstijven. Plaats tenslotte de takjes rode bessen op het glazuur ter versiering.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Zachte Chocoladetaart

Per Portie / Stuk Per 100 g / ml
Energie 1294kJ
309kcal
1436kJ
343kcal
Vetten 21.39g 23.76g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwitten 3.86g 4.29g