
Appel-Vanillecake
Gemaakt met:
Plaats het rooster in het midden van de oven. Verwarm de oven voor.
Vet de vorm in met boter en zeef er een fijn laagje bloem overheen.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Bereid de Cake Natuur zoals aangegeven op de verpakking.
Schil de appels en snij deze in dobbelsteentjes. Meng de appelstukjes door het deeg en giet het deeg in de vorm.
Zet de vorm in de oven. Maak na ca. 15 min. bakken met een mes een snede van ca. 1 cm over de hele lengte in het midden van de cake. Bak de cake ca. 35 min. verder.
Baktijd: ongeveer 50 minuten
Prik ter controle met een mespunt in het midden van de cake. De cake is klaar wanneer er geen deeg meer aan het mes kleeft.
Laat de cake 10 min. rusten, haal hem uit de vorm en laat hem afkoelen op een rooster.
Bestrooi de cake ten slotte met de Vanillesuiker.
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten

Peperkoek voor kerst

Marmerkoekjes

Cupcake in a jar

Traditionele gebakjes met slagroom

Appel galette met vanille

Appel-peer cupcakes
