Flag

Bananenflensjes

10 stukken
Gemakkelijk
20
voor 10 stuks
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de pannenkoeken
1 verpakkingDr. Oetker Pannenkoeken
450 mlhalfvolle melk
1 zakjeDr. Oetker Vanillesuiker
Voor de vulling
3bananen
6makarons
1 eetl.marasquin
50 gabrikozenconfituur
Om te bestrooien
75 gpoedersuiker
1 zakjeDr. Oetker Vanillesuiker
Extra
een beetjeboter

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Vanillesuiker
Picture - Dr. Oetker Vanillesuiker
1

Maak van de Pannenkoek-mix een beslag dat u zoet met de gevanillineerde suiker. Bak de flensjes aan beide kanten goudbruin.

2

Schil de bananen, snij ze in dunne plakjes. Verhit de boter en bak de bananen snel op een hevig vuur. Haal de pan van het vuur en voeg de abrikozenjam, de marasquin en de geplette makarons toe.

3

Vul de flensjes met deze bereiding, rol ze op en schik ze in een beboterde ovenschotel. Bestrooi ze met het gezeefde mengsel bloemsuiker – gevanillineerde suiker en laat ze gedurende 10 minuten goudbruin carameliseren in een zeer hete oven.