Flag

Bavarois met mangosaus

4 porties
Gemakkelijk
60
voor 4 personen
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de bavarois
250 mlmelk
2eidooiers
1 zakjeDr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
90 gsuiker
20 gDr. Oetker Pudding Vanille
250 mlroom
200 mlmangosaus
rode bessen (als versiering)

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
1

Breng de melk aan de kook. Klop de eidooiers met de suiker en de vanillesuiker op. Meng er daarna voorzichtig het puddingpoeder onder.

2

Voeg dit mengsel toe aan de kokende melk en laat dit, onder voortdurend roeren, kort koken. Laat afkoelen en roer regelmatig om.

3

Klop de room op tot hij half vloeibaar is en roer deze voorzichtig door de afgekoelde pudding.

4

Doe in elk cocktailglas een laagje mangosaus, vervolgens een laagje bavarois, opnieuw een laagje mangosaus en tot slot een laagje bavarois. Plaats gedurende een paar uren in de koelkast.

5

Versier net voor het opdienen met enkele rode vruchten.