
Bloemetjestaart
8 - 10 porties
Gemiddeld
40
voor 8 personen
Ingrediënten
Bereiding
Voor het glazuur
2 zakjes
Gemaakt met:
Bereiding:
40 min
1
Voor de biscuit
Bereid de biscuit zoals aangegeven staat op de verpakking. Laat deze vervolgens afkoelen op een rooster.
2
Voor het glazuur
Verwarm de zakjes chocladeglazuur en bedek de taart vervolgens helemaal met het glazuur.
3
Voor de garnering
Versier met bloemen en blaadjes in rolfondant en met sukade. Werk af met chocoladevlokken.
Extra informatie
Nog meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten
Citroenmeringue![]()

25 MinGemiddeld
Citroenmeringue
25 MinGemiddeld
Citroenmeringue
Broodvlecht met 5 strengen![]()

40 MinGemiddeld
Broodvlecht met 5 strengen
40 MinGemiddeld
Broodvlecht met 5 strengen
Chocoladedrip Cake![]()

110 MinGemiddeld
Chocoladedrip Cake
110 MinGemiddeld
Chocoladedrip Cake
Notenbrood![]()

120 MinGemiddeld
Notenbrood
120 MinGemiddeld
Notenbrood
Biscuit met vanille, citroen, kiwi en mango![]()

20 MinGemiddeld
Biscuit met vanille, citroen, kiwi en mango
20 MinGemiddeld
Biscuit met vanille, citroen, kiwi en mango
Blueberry muffins![]()

20 MinGemiddeld
Blueberry muffins
20 MinGemiddeld
Blueberry muffins
Taartjes à la Pasteis de Nata![]()

25 MinGemiddeld
Taartjes à la Pasteis de Nata
25 MinGemiddeld
Taartjes à la Pasteis de Nata
Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!