Flag

Brownies voor kerst

8 porties
Gemakkelijk
20
Hoe combineer je Kerst en Chocolade? Eenvoudig met deze heerlijke chocolade brownies met cranberry's en sinaasappel.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de brownies
1sinaasappel
150 gcranberries
1 bereiding voorDr. Oetker Brownies
100 gboter (zachte)
3eieren
200 g dekoude slagroom
1 zakjeDr. Oetker Vanillesuiker
een beetjekaneel

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Brownies
Picture - Dr. Oetker Vanillesuiker
1

Bereidingswijze Kerstbrownies

Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen. Vouw de bijgeleverde bakvorm zoals aangegeven.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 160 °C

2

Pers de sinaasappel uit en vul het sap aan met water tot 100 ml. Was de cranberry's en dep ze droog. Bereid de Mix voor Brownies volgens met het aangelengde sinaasappelsap (in plaats van water).

3

Schep de cranberry's door het beslag en schep het beslag in de bakvorm. Bak de brownies volgens de aanwijzingen.

4

Laat de brownies in de vorm afkoelen. Klop de slagroom met vanillesuiker en kaneel tot het stevig is. Snijd de Kerstbrownies in 8stukken en serveer de slagroom er bij.