Neem de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor zoals hierboven aangegeven. Vet de bakvormpjes in met boter en zeef er een fijn laagje bloem overheen, of gebruik de Dr. Oetker Bakspray. Plaats de vormpjes op de bakplaat. Leg ondertussen het glazuruzakje ca. 5 min. in een kom met heet water.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 230 °C
Temperatuur heteluchtoven: 210 °C
Giet de deegmix in een kom en voeg er de eieren bij. Meng het geheel ca. 2 min. met de mixer op de hoogste stand tot een glad deeg. Haal het glazuurzakje uit het water en voeg het vloeibare glazuur toe aan het deeg. Meng ca. 1 min. met de mixer op laagste snelheid. Verdeel het deeg over de vormpjes.
Plaats de bakplaat onderaan in de oven en bak ca. 9 min. Controleer regelmatig. Leg de mashmallows op elk bakvormpje en laat het nog 2 minuten meebakken in de oven. Hou het regelmatig in de gaten, zodat de bovenkant niet donker wordt. Haal ze uit de oven en werk af met de Rudolph Mix. Laat deze nadien nog 5 minuten afkoelen. Draai daarna de vormpjes om op een bordje en serveer onmiddellijk. De kern in de cake is dan nog vloeibaar.
Baktijd: ongeveer 9 Minuten
Vergelijkbare recepten
Desserten
Desserten
Desserten