Flag

Cupcakes festival

12 porties
Gemakkelijk
40
Cupcakes versieren is gewoon superleuk! Eerst mooi versieren en dan lekker opeten!
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de cupcakes
1 bereiding voorDr. Oetker CupCakes Natuur
75 gboter
75 mlmelk
2eieren
Voor de versiering
1 zakjeDr. Oetker Gebaksglazuur
1 zakjeDr. Oetker Chocoladeglazuur
Dr. Oetker Regenboogfantasie

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker CupCakes Natuur
Picture - Dr. Oetker Gebaksglazuur
Picture - Dr. Oetker Chocoladeglazuur
Picture - Dr. Oetker Regenboogfantasie
1

Verwarm de oven voor. Plaats de cakevormpjes op de bakplaat. Giet de deegmix in een kom en voeg er de zachte boter, de eieren en de melk bij. Meng het geheel met de mixer terwijl je de snelheid opdrijft tot een glad deeg.


Oventemperatuur en baktijd

Elektrische oven: 160°C Heteluchtoven: 140°C Gasoven: stand 2 Baktijd: ca. 30 minuten

2

Verdeel het deeg met behulp van 2 eetlepels over de cakevormpjes. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak gedurende ongeveer 30 minuten. Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.

3

Bereid het Gebaksglazuur en Chocoglazuur volgens de aanwijzingen op het zakje. Versier de cupcakes één voor één met glazuur en suikerdecoraties. Zet het glazuur tussentijds terug in het warme water, zo blijft het zacht.