Flag

Frangipanetaartjes

5 porties
Gemiddeld
40
Maak dit vieruurtje gewoon zelf thuis met dit recept.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het frangipanedeeg
125 gzachte boter
125 gamandelpoeder
125 gpoedersuiker
30 gbloem (gezeefd)
3eieren
½ flaconDr. Oetker Amandelaroma
½ flaconDr. Oetker Citroenaroma
Dr. Oetker Bakspray
Voor de afwerking
1 zakjeDr. Oetker Gebaksglazuur

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Amandelaroma
Picture - Dr. Oetker Citroenaroma
Picture - Dr. Oetker Gebaksglazuur
1

Verwarm de oven voor op 180°C.

2

Meng de boter met de poedersuiker tot een glad beslag. Voeg 1 voor 1 de eieren toe.

3

Meng de bloem met het amandelmeel. Voeg dit geheel geleidelijk toe aan het boter-eiermengsel. Meng het Amandel Aroma en Citroen Aroma door het beslag.

4

Spuit 5 kleine taartvormpjes in met Bakspray en vul ze voor 2/3de met het deeg. Bak ze in 15 à 20 minuten goudbruin en gaar in de oven. Laat afkoelen in taartvormpjes.

5

Bereid het Gebaksglazuur zoals aangegeven op de verpakking. Bedek de frangipanetaartje met een laagje Gebaksglazuur.