Flag

Fruitige Biscuit met Banketbakkersroom

12 - 15 porties
Gemiddeld
25
Met de Dr. Oetker Bereiding voor Biscuit en Banketbakkersroom
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de bereiding
1 bereiding voorDr. Oetker Biscuit
1 bereiding voorDr. Oetker Banketbakkersroom
4eieren
1 lmelk
confituur van rode vruchten
1 zakjeDr. Oetker Gebaksglazuur

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Biscuit
Picture - Dr. Oetker Banketbakkersroom
Picture - Dr. Oetker Gebaksglazuur
1

Verwarm de oven voor op 160°C.

2

Bereid en bak de Biscuit zoals aangegeven op de verpakking.

3

Bereid de Banketbakkersroom zoals aangegeven op de verpakking en plaats deze ca. 15 min. in de koelkast.

4

Laat de Biscuit afkoelen en snijd deze daarna horizontaal door midden. Plaats het bovenste deel op een apart bord. Verspreid eerst de confituur volledig over het onderste deel van de Biscuit. Bedek de confituur daarna rijkelijk met een laag Banketbakkersroom. Plaats daarna het bovenste deel van de Biscuit opnieuw zachtjes op de Banketbakkersroom.

5

Bereid de Gebaksglazuur zoals aangegeven op de verpakking. Verspreid het glazuur daarna over de bovenkant dan de biscuit. Voeg enkele rode vruchten toe voor de garnering.