Flag

Guacamole creme dip

2 porties
Gemakkelijk
15
Als je van avocado houdt, dan is dit recept perfect voor jou
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
De dip kan in een luchtdichte, donkere bak in de koelkast ongeveer 2 dagen bewaard worden.
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de dip
1tomaat
1limoen (Bio)
knoflook
1 mesp.koriander (4 takjes)
een beetjeadvocaat
1rood pepertje (½)
3 eetl.olijfolie
een beetjezout
een beetjepeper

Gemaakt met:

1

Was en droog de tomaat, verwijder het steeltje en snijd in kleine stukjes. Was de limoen in heet water, droog af, rasp de schil en pers het sap eruit. Pel de knoflook, hak deze fijn en plet deze met de achterkant van het mes. Was de koriander en schud deze droog, verwijder vervolgens de oneetbare delen van de stengel. 

2

Snijd de avocado in twee, verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de avocado en snijd hem in stukjes. Pureer deze dan in een kom met een vork.

3

Snijd de Spaanse peper in dunne reepjes. Meng alle ingrediënten met een vork, voeg de olie toe en breng op smaak met zout en peper.

Baktips

  • De dip kan in een luchtdichte, donkere bak in de koelkast ongeveer 2 dagen bewaard worden.