Flag

Hot BBQ pizza dip

2 porties
Gemakkelijk
10
Hou je van BBQ? Dan ga je deze dip echt heerlijk vinden
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
De dip is in een luchtdichte verpakking in de koelkast ca. 4 week houdbaar.
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de dip
150 gketchup
1 eetl.Worcester sauce
1 koffiel.tabasco
75 gbruine suiker
een beetjeazijn (appelazijn)
3 koffiel.paprikapoeder
een beetjezout
een beetjepeper

Gemaakt met:

1

Doe alle ingrediënten in een pan en laat ze op een matig vuur ongeveer 10 minuten. Roer af en toe met de houten lepel. Breng op smaak met zout en peper.

Baktips

  • De dip is in een luchtdichte verpakking in de koelkast ca. 4 week houdbaar.