Flag

Letter cake voor Pasen

20 porties
Gemiddeld
40
Doe mee aan de laatste baktrend en maak ook deze leuke paashaastaart.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de decoratie
enkelebosbessen
enkeleframbozen
Dr. Oetker Easter Party Sprinkles
Easter Chocolate Decorations
Voor de vulling
400 groom
2 zakjesDr. Oetker Klop-Fix
2 eetl.poedersuiker
500 gmascarpone
150 gframbozenconfituur
Voor de biscuit
125 gboter
100 gpoedersuiker
1 koffiel.Dr. Oetker Bourbon Vanille Extract
1ei
250 gbloem
1 koffiel.Dr. Oetker Backin Bakpoeder

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Klop-Fix
Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Extract
Picture - Dr. Oetker Backin Bakpoeder
1

Voorbereiding

Vet de bakplaat in en beleg deze met bakpapier. Verwarm de oven voor op 180°C.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 160 °C

2

De biscuit

Klop in een kom de boter en de suiker samen tot ze zacht en romig zijn. Roer de vanille en het ei erdoor. Voeg de bloem en het bakpoeder toe en roer dit door het romige mengsel; breng vervolgens met uw handen samen tot een stevig deeg.  Keer op een licht bebloemd oppervlak en kneed zachtjes tot een glad deeg. Rol uit tot een dikte van 3 mm en snijd met een klein mes de vorm van een konijntje uit. Schik deze op de bakplaat. 

3

Bak 12 minuten tot het gebak licht goudbruin is. Laat 5 minuten afkoelen en leg ze dan op een rooster om volledig af te koelen.  Bereid een tweede konijntje op dezelfde manier en bak het.

4

De crème

Doe, zodra de taartbodem is afgekoeld, de slagroom in een grote kom met de slagroomversteviger, de suiker en de mascarpone. Klop het mengsel op tot zich zachte pieken vormen. 

5

Verdeel de vulling in twee helften en meng de confituur in een ervan. 

Doe de vullingen in twee spuitzakken. Spuit afwisselend de helft van de vullingen op één taartbodem. Leg de tweede taartbodem erboven en spuit de rest van de vullingen om en om op de taartbodem.

6

De decoratie

Versier de taart met chocolade eieren, bessen, versieringen (Chocolade of Suiker) en Sprinkles. 
Is je taart niet prachtig?