Giet de bloem samen met de andere ingrediënten voor het deeg in een mengkom en kneed dit met de mixer met kneedhaken tot een glad deeg. Plaats dit gedurende ½ uur op een koele plaats. Rol het deeg uit tot een dikte van ca. 3 mm. Steek hartjes (ca. 6 cm doorsnede) uit en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak deze lichtbruin in het midden van de oven.
Positie rooster: In het midden
Baktijd: ongeveer 10 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Voeg de afgekoelde koekjes samen met wat noot-nougat en bestrooi ze lichtjes met poedersuiker. Bereid de Taartina met het vruchtensap volgens de bereiding op de verpakking en giet deze onmiddellijk op een met vershoudfolie beklede bakplaat. Plaats dit gedurende ½ uur op een koele plaats. Steek kleine hartjes uit de taartgelei en versier hiermee de koekjes.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken