
Paasbrood
Gemaakt met:
Elektrische oven: 170 °C / Heteluchtoven: 150 °C / Gasoven: stand 2 - 3 / Baktijd: 45 minuten
Meng in een kom de gezeefde bloem en de gist. Voeg hierbij de overige ingrediënten. Meng dit met de mixer (kneedhaken) tot het deeg van de kom loskomt. Dek de kom af, laat het deeg rijzen en kneed het nadien opnieuw. Vorm hiermee een brood, leg dit op een beboterde bakplaat en laat het rijzen gedurende ongeveer 20 minuten.
Maak op de bovenkant van het brood met een scherp mes een dambordeffect. Bak het brood in de oven gedurende ongeveer 45 minuten.
Bestrooi na het bakken het brood met de Vanillesuiker Bourbon.
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten

Volkoren speltbroodjes

Chocoladecake
Chocolade - peerhart

Rendier van cheesecake (no bake)

Paas-blondies

Paasbroodjes met ei
