
Vanille zandkoekjes
Gemaakt met:
Bedek de bakplaat met bakpapier.
Roer de boter zacht in een beslagkom en voeg de deegmix toe. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Verdeel het deeg in 3 gelijke delen. Bestuif het aanrecht met bloem en rol van elk deel een deegrol van 20 cm. Leg deze ca. 15 min. in de koelkast.
Verwarm ondertussen de oven voor:
Baktijd: 15 - 20 minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Temperatuur heteluchtoven: 150 °C
Positie rooster: In het midden
Snijd daarna de deegrollen in gelijke plakjes (dikte ca. 1 cm), en leg ze op de bakplaat met een tussenruimte van ca. 3-5 cm.
Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de koekjes in 15-20 min. gaar en lichtbruin. De koekjes zijn zacht als ze uit de oven komen. Laat afkoelen.
Versier de koekjes van de Chocoladestiften.
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten

Crème brûlée taartjes

Het paard van sinterklaas

Gekke chocolade-gezichtjes

Cookies met ijscrème

Vanille cupcakes met Regenboogfantasie decor

Vanillecake
