Verwarm de oven voor op 210°C.
Neem de cakevorm en vet in met de Bakspray.
Verwarm de melk en meng de zaadjes van het vanillestokje erin. Laat 15 minuten intrekken.
Klop de suiker en de boter op. Voeg de eieren en de melk met vanille toe. Meng de gezeefde bloem en Backin door het beslag.
Laat de chocolade smelten in een kom en voeg 1/3 van het deeg toe, goed mengen.
Giet eerst de vanille bereiding in de bakvorm en voeg dan de chocolade breiding toe in het midden. Plaats in de oven.
Maak na ca. 15 min. bakken met een mes een snede van ca. 1 cm over de hele lengte in het midden van de cake.
Verlaag de oventemperatuur tot 160°C. Bak de cake ca. 25 min. verder.
Laat de cake 10 min. rusten, haal hem uit de vorm en laat hem afkoelen op een rooster.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken