
Schud de pannenkoeken shaker met de dop naar beneden, zodat de poedermix goed loskomt. Voeg de melk (400 ml) toe tot aan de markering op de zijkant.
Sluit de fles en draai het om met de dop naar beneden. Let op: controleer of alle mix van de bodem los komt. Indien dit niet het geval is, geef de fles dan een stevige tik zodat deze loskomt. Schud krachtig gedurende 1 minuut tot een homogeen beslag. Laat de mix 1 minuut rusten in de fles.
Verhit de pan, vet ze in met een beetje boter of olie. Schud nog even goed met de fles en giet wat beslag in de pan. Bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
Laat de pannenkoeken afkoelen, bestrijk met een dunne laag chocopasta en rol ze op. Snijd in stukjes van ongeveer 3 cm dik.
Bestrijk de gebakken pannenkoeken met een laagje pistachecrème en rol ze op. Leg ze mooi op een schaal en spuit er wat extra pistachecrème en gesmolten chocolade bovenop. Werk af met enkele pistachenoten.
Vergelijkbare recepten

Bakken

Bakken

Bakken